Ervaringen van mijn klanten,

Lees hieronder de ervaringen van nabestaanden.

M. van Boetzelaer op 28 februari 2020
  • We hebben een uur achter elkaar gehuild, zo mooi en ontroerend was het om terug te zien. Heel veel dank voor je prachtige bijdrage ter herinnering aan ons lieve Ietje.

S. Jacobs op 24 februari 2019
  • We zijn ontzettend blij met het prachtige beeld materiaal van de ceremonie en begrafenis van onze zoon. De film en compilatie zijn van hoge kwaliteit en voor ons heel erg waardevol. Zo fijn om dit intieme heftige life event in film terug te kunnen kijken en te hebben voor de toekomst. Lois is erg flexibel en op een positieve manier heel neutraal en onopvallend aanwezig.

M. Kooter op 29 november 2016
  • Lois heeft heel mooi werk geleverd. Zonder op enig moment het gevoel te hebben dat ze in de weg stond of er zelfs was heeft ze op heel bijzondere wijze alles tot in detail vastgelegd. Heel knap!

T. Fung-Loy op 5 november 2013
  • Ik wil je bedanken voor de prachtige dvd’s die je gemaakt hebt van het afscheid en de uitvaart van mijn moeder. Wij spraken elkaar een dag voor het afscheid waarbij wij je in cryptische bewoordingen vroegen te filmen. Tijdens het filmen was je ‘onzichtbaar’ en toch heb je alles in beeld gebracht. Het bijzondere was dat je voor het eerst een Surinaamse begrafenis met groot bazuin en dragers moest filmen en dat je zonder informatie vooraf de essentie hebt kunnen vastleggen in helder en scherp beeld en geluid, een fantastisch eindproduct. Dit is mogelijk geweest omdat je getalenteerd bent, een scherpe observatie en professionele instelling hebt. Ik zal je bij iedereen aanbevelen. Mijn dank is groot en oneindig

J. van Veen op 20 mei 2015
  • Bijzonder mooi gemaakt en ongelooflijk waardevol

Vul de datum van de uitvaart in:

TOP